Wij zijn gestart!

Gisteren, 1 oktober 2019, openden wij de deuren van onze fysiotherapiepraktijk voor de eerste cliënten. De komende weken gaan wij hard aan de slag om een goed netwerk van zorgverleners op te bouwen.

Vandaag stonden we in BN/de Stem met een mooi krantenartikel.

Robin&Marjolein voor het praktijkpand

Dit markante pand in Heerle heeft eindelijk een huurder

HEERLE – Het markante, leegstaande bedrijfspand aan de Herelsestraat 16A krijgt nieuw leven als een multifunctioneel gebouw. Fysio Actio is al begonnen.
Het complex wordt opgedeeld in meerdere ruimtes en verhuurd aan bedrijven. Eerste huurder is Fysio Actio, die op 1 oktober van start is gegaan.

Met de opsplitsing naar een multifunctioneel gebouw hoopt Helmig Makelaardij meer potentiële huurders naar het pand te trekken, zegt makelaar Erwin Schuurbiers. ,,In de locatie zit potentie, je bent binnen tien minuten in zowel Bergen op Zoom als Roosendaal en je hebt meerdere dorpen dichtbij.”

Drie jaar leegstand

Het markante pand heeft een totale oppervlakte van 775 vierkante meter en is nu ingedeeld als showroom met magazijn, een werkplaats en kantoorruimte. Het gebouw stond bijna drie jaar leeg. In het verleden hebben er een aannemersbedrijf en een elektro- en watertechnischbedrijf in gezeten.

Hoe de ruimtes precies worden ingedeeld is nog open; Schuurbiers denkt aan meerdere mogelijkheden. ,,Iets als de Blokstallen in Bergen op Zoom bijvoorbeeld. Daar delen meerdere, kleinere kantoren één balie, toilet en gemeenschappelijke ruimte.”

Fysiotherapeut

“Onze praktijk richt zich in eerste instantie op de dorpsbewo­ners”

Marjolein van der Heijden-Hellemons, Fysio Actio

Wat wel al vaststaat, is de eerste huurder, fysiotherapiepraktijk Fysio Actio. Deze praktijk richt zich op manuele- en handtherapie, al wordt algemene fysiotherapie natuurlijk ook aangeboden, zegt medeoprichtster Marjolein van der Heijden-Hellemons. 

,,Medeoprichter Robin Jongmans en ik wilden altijd al een eigen praktijk, uiteindelijk hebben we gekozen voor Heerle. Ik woon hier sinds een jaar. Onze praktijk richt zich in eerste instantie op de dorpsbewoners. Zodat zij dicht bij huis goede zorg kunnen krijgen. Uiteindelijk is het wel de bedoeling dat we een grotere cliëntenkring opbouwen.”

Fysio Actio huurt twee behandelruimtes en een oefenzaal, samen is dat volgens Van der Heijden goed voor ongeveer een kwart van het gebouw. ,,Wat wij het liefst zouden zien, is dat de andere huurders ook in de zorgwereld zitten. Een psycholoog en een ergotherapeut, bijvoorbeeld. Zodat dit een klein zorgcentrum kan worden voor het dorp en daarbuiten.”
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close