Marjolein van der Heijden

Marjolein oefent het vak fysiotherapie met veel liefde en plezier uit, zij is gespecialiseerd in de manuele therapie en heeft een brede ervaring in de fysiotherapie.

Marjolein van der Heijden – Hellemons oefent haar vak met veel passie uit sinds haar afstuderen in 2009. Sinds 2018 is zij afgestudeerd in de manuele therapie. Met werkervaring in verschillende fysiotherapiepraktijken, een revalidatiecentrum (Rijndam Rotterdam) en een ziekenhuis is haar ervaring breed inzetbaar. In deze verschillende settingen heeft zij bruikbare behandelmethoden op gedaan, die zij nog iedere dag inzet in de praktijk.
Met de kennis en vaardigheden uit de manuele therapie is haar ‘toolbox’ dusdanig uitgebreid dat gerichte behandelresultaten mogelijk zijn. De combinatie fysiotherapie en manuele therapie werkt vaak heel goed. Wil je meer weten over manuele therapie? Klik dan hier.
Marjolein heeft ook ervaring met behandeling van mensen met chronische pijnklachten, hoofdpijn/ duizeligheid, chronische aandoeningen zoals reuma/hartklachten.
Daarnaast heeft Marjolein de opleiding tot leefstijlcoach gevolgd en kan zij je hiermee helpen om gezonde(re) keuzes te maken met betrekking tot voeding, voldoende beweging, slaap en stress.
Voor meer informatie klik je hier.

Opleidingen/ cursussen:
– Advanced schoudercursus Dr. Ann Cools – Fysiolinks
– Master of science in de manuele therapie – Hogeschool Rotterdam
– Basiscursus Leefstijlinterventie (GLI) – Viaperspectief
– Revalidatie van Corona patiënten – ClaudicatioNet
– Basiscursus symptomatisch perifeer arterieel vaatlijden – Chronisch Zorgnet

Marjolein staat natuurlijk ingeschreven in het BIG register (nummer 59911551704) en in het Centraal Kwaliteitsregister voor Fysiotherapie (CKR).


search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close