Over Ons

Visie
Binnen onze praktijk, Fysio Actio, staat persoonlijke aandacht en inbreng van de cliënt hoog in het vaandel. Fysiotherapie is het meest effectief als er een goede samenwerking is tussen cliënt en therapeut. Jouw hulpvraag staat centraal.
Ons doel is om jou de regie terug te geven over je lichamelijke klachten. Wij steken hierbij in op zelfredzaamheid en het innemen van de rol van coach/begeleider, wij instrueren je bijvoorbeeld een betere houding aan te nemen of oefeningen te doen. Daar waar je lichaam een zetje in de goede richting nodig heeft om zichzelf te kunnen herstellen zullen wij hier natuurlijk naar trachten, door bijvoorbeeld het inzetten van een lokale/regionale behandelmethode (zoals bijvoorbeeld bindweefselmassage, gewrichtsmobilisaties en gewrichtsmanipulaties – lees hier meer over onder het kopje ‘behandelingen’).

Missie
Onze missie is om dé dorpspraktijk van Heerle en omgeving te worden, laagdrempelig voor onze cliënten. Dé plaats waar jij terecht kunt om te werken aan je herstel, het voorkomen van klachten of het behouden van mogelijkheden.
Iedereen is welkom bij ons, van jong tot oud, sportief of totaal niet. En indien wij niet de juiste partij voor jou zijn zullen wij je helpen om hulp op de juiste plek te ontvangen, bijvoorbeeld door je naar de meest passende zorgverlener te verwijzen.
Wij vinden dat iedereen recht heeft op de beste zorg, dichtbij huis.
Laten we samen werken aan een optimale gezondheid, meld je vandaag nog aan.

Wat mensen over ons zeggen

‘Ik heb vertrouwen opgebouwd gedurende de behandeling. De therapeut was zeer duidelijk wat betreft afspraken en legde steeds goed uit waarom een bepaalde behandeling nodig was. De therapeut heeft hart voor het vak/ beroep, ga zo door!’

Cliëntbeoordeling via Qualiview

‘Ik heb al meerdere malen mijn therapeut aanbevolen bij anderen vanwege zijn fijne aanpak en zijn kennis van zaken. Ik heb een goede klik met mijn fysiotherapeut en ik denk dat dat heel belangrijk is wanneer je een langdurig traject in gaat.’

Cliëntbeoordeling via Qualiview

Ikzelf ben zeer tevreden over mijn therapeut en ik gun een ander met klachten dezelfde behandeling en aandacht die ik zelf heb mogen ervaren.

Cliëntbeoordeling via Qualiview

Laten we samen werken aan je gezondheid, neem vandaag nog contact met ons op.


Vind je het leuk om meer te weten te komen over ons en over fysiotherapie? Schrijf je hier vrijblijvend in. Je krijgt dan meteen bericht van ons zodra we iets nieuws posten!

[jetpack_subscription_form show_only_email_and_button=”true” custom_background_button_color=”undefined” custom_text_button_color=”undefined” submit_button_text=”Abonneren” submit_button_classes=”undefined” show_subscribers_total=”false” ]
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close