Over Ons

Visie
Binnen onze praktijk, Fysio Actio, staat persoonlijke aandacht en inbreng van de cliënt hoog in het vaandel. Fysiotherapie is het meest effectief als er een goede samenwerking is tussen cliënt en therapeut. Jouw hulpvraag staat centraal.
Ons doel is om jou de regie terug te geven over je lichamelijke klachten. Wij steken hierbij in op zelfredzaamheid en het innemen van de rol van coach/begeleider, wij instrueren je bijvoorbeeld een betere houding aan te nemen of oefeningen te doen. Daar waar je lichaam een zetje in de goede richting nodig heeft om zichzelf te kunnen herstellen zullen wij hier natuurlijk naar trachten, door bijvoorbeeld het inzetten van een lokale/regionale behandelmethode (zoals bijvoorbeeld bindweefselmassage, gewrichtsmobilisaties en gewrichtsmanipulaties – lees hier meer over onder het kopje ‘behandelingen’).

 

Missie
Onze missie is om dé dorpspraktijk van Heerle en omgeving te worden, laagdrempelig voor onze cliënten. Dé plaats waar jij terecht kunt om te werken aan je herstel, het voorkomen van klachten of het behouden van mogelijkheden.
Iedereen is welkom bij ons, van jong tot oud, sportief of totaal niet. En indien wij niet de juiste partij voor jou zijn zullen wij je helpen om hulp op de juiste plek te ontvangen, bijvoorbeeld door je naar de meest passende zorgverlener te verwijzen.
Wij vinden dat iedereen recht heeft op de beste zorg, dichtbij huis.
Laten we samen werken aan een optimale gezondheid, meld je vandaag nog aan.

 

Wat mensen over ons zeggen