Contact

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via de onderstaande contactinformatie, of een bericht te sturen met het onderstaande formulier.
Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 en woensdagavond tot 20.00 uur. In overleg zijn wij ook buiten deze tijden aanwezig voor behandeling.

Stuur ons een bericht

Naam *
Verplicht veld!
Verplicht veld!
Email *
Verplicht veld!
Verplicht veld!
Telefoon
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Onderwerp
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Bericht *
Verplicht veld!
Verplicht veld!

Vergeet niet je telefoonnummer te vermelden, zodat we je zo spoedig mogelijk kunnen bereiken.

Wil je op de hoogte gehouden worden met tips/ nieuws over fysiotherapie? Leuk! Schrijf je dan hieronder vrijblijvend in.

[jetpack_subscription_form subscribe_placeholder=”E-mailadres” show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”true” submit_button_text=”Abonneren” custom_background_emailfield_color=”undefined” custom_background_button_color=”undefined” custom_text_button_color=”undefined” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_border_color=”undefined” custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”has-text-color has-background-color has-background has-primary-background-color” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true” ]
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close